Hundbiten

Eller hur det hela började och fortsatte...

Eftersom jag alltid älskat hundar startade jag Pawprint 2004. Den första produkten i sortimentet var en egendesignad t-shirt med det självklara trycket ”hundbiten”. Då var det inte så vanligt med handel på nätet och jag tyckte det var galet spännande att bygga en egen e-shop.

Tanken var att kreera finurliga t-shirts till hundägare, men istället råkade jag hitta roliga hundrelaterade produkter som jag började importera. Bland de första produkterna fanns gem med hundar och ben, doftande tennisbollar och presentsnören med tassar. Av alla saker tyckte jag att hundrasprylarna var de härligaste sakerna att köpa in och sälja. Till slut hade jag så många produkter att min egensnickrade hemsida fick bytas ut mot en köpt webblösning för att fungera och vara någorlunda kundvänlig.  

Planen från början var en verksamhet som skulle göra att jag kunde jobba hemifrån och vara mer med mina barn som föddes ett år tidigare. Verkligheten blev tvärtom. Jag arbetade på mitt ”riktiga” arbete dagtid och sedan med Pawprint på nätterna när resten av familjen sov.

Så gick det till i många år och sista mars 2019 lades företaget ned eftersom jag för första gången i mitt liv blev arbetslös och då av olika anledningar inte heller kunde fortsätta med webbshoppen. 

I skrivandets stund – januari, 2022 har jag åter igen fått en möjlighet att väcka Pawprint till liv. Jag har nämligen startat eget som yrkesbiodlare och har därför möjlighet att köra Pawprint som ett sidoprojekt igen. 

Pawprint kommer nog inte att bli som tidigare med tanke på sortiment och så, dock i någon annan version. Jag har inte kommit så mycket längre i tankarna ännu mer än att jag ska börja med att rensa ut hela det gamla lagret. 

Sedan får vi se! Jag är fortfarande väldigt hundbiten!
/Jeanette

PS. Om du är intresserad av min biodlarresa så kan du läsa om den på www.edmansbigardar.se.