Hundbiten

Eller hur det hela började och fortsatte...

Eftersom jag alltid Ă€lskat hundar startade jag Pawprint 2004. Den första produkten i sortimentet var en egendesignad t-shirt med det sjĂ€lvklara trycket ”hundbiten”. DĂ„ var det inte sĂ„ vanligt med handel pĂ„ nĂ€tet och jag tyckte det var galet spĂ€nnande att bygga en egen e-shop.

Tanken var att kreera finurliga t-shirts till hundĂ€gare, men istĂ€llet rĂ„kade jag hitta roliga hundrelaterade produkter som jag började importera. Bland de första produkterna fanns gem med hundar och ben, doftande tennisbollar och presentsnören med tassar. Av alla saker tyckte jag att hundrasprylarna var de hĂ€rligaste sakerna att köpa in och sĂ€lja. Till slut hade jag sĂ„ mĂ„nga produkter att min egensnickrade hemsida fick bytas ut mot en köpt webblösning för att fungera och vara nĂ„gorlunda kundvĂ€nlig.  

Planen frĂ„n början var en verksamhet som skulle göra att jag kunde jobba hemifrĂ„n och vara mer med mina barn som föddes ett Ă„r tidigare. Verkligheten blev tvĂ€rtom. Jag arbetade pĂ„ mitt ”riktiga” arbete dagtid och sedan med Pawprint pĂ„ nĂ€tterna nĂ€r resten av familjen sov.

SĂ„ gick det till i mĂ„nga Ă„r och sista mars 2019 lades företaget ned eftersom jag för första gĂ„ngen i mitt liv blev arbetslös och dĂ„ av olika anledningar inte heller kunde fortsĂ€tta med webbshoppen. 

I skrivandets stund – januari, 2022 har jag Ă„ter igen fĂ„tt en möjlighet att vĂ€cka Pawprint till liv. Jag har nĂ€mligen startat eget som yrkesbiodlare och har dĂ€rför möjlighet att köra Pawprint som ett sidoprojekt igen. 

Pawprint kommer nog inte att bli som tidigare med tanke pĂ„ sortiment och sĂ„, dock i nĂ„gon annan version. Jag har inte kommit sĂ„ mycket lĂ€ngre i tankarna Ă€nnu mer Ă€n att jag ska börja med att rensa ut hela det gamla lagret. 

Sedan fÄr vi se! Jag Àr fortfarande vÀldigt hundbiten!
/Jeanette

PS. Om du Ă€r intresserad av min biodlarresa sĂ„ kan du lĂ€sa om den pĂ„ www.edmansbigardar.se.